Adóbevallás készítés

A magánszemélyeknek minden év május 20-ig kell teljesíteniük az előző évre vonatkozó személyi jövedelemadó bevallásukat!
A bevallás elkészítését rövid határidőn belül vállaljuk, de szükség esetén akár perceken belül, soron kívül is megoldjuk már 6 ezer Ft/db-tól! Elmaradt bevallásokat, a határidő lejárta után is elkészítjük! Keressen bizalommal!

Nem csak magánszemélyeknek, hanem vállalkozóknak, cégeknek és szervezeteknek is vállalunk bevallás-készítést rövid határidővel, nagy szakmai tapasztalattal minden adónemben, egész évben!

 

Könyvelés

Könyvelési tapasztalatunk széles körű. Számos gazdálkodó és egyéb szervezet könyvelésében van tapasztalatunk: kft-k, bt-k, egyéni vállalkozók, non-profit szervezetek, egyesületek, alapítványok, egyházak, társasházak, ügyvédi irodák és adószámos magánszemélyek körében egyaránt. Könyvviteli szolgáltatásunk – a többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan – magas színvonalú, minden esetben felelősségteljes. A könyvelés során minden részletre kiterjedően vizsgáljuk ügyfeleink iratanyagát. A bizonylatok ellenőrzése során esetlegesen felmerülő hibákról tájékoztatjuk és annak kijavításának módjára is javaslatot teszünk. A minőségi munkához hozzá tartozik, hogy átvett cégek esetében NEM az előző könyvelőtől átvett iratanyag alapján dolgozunk, hanem saját szakmai véleményünk alapján ítéljük meg az egyes gazdasági események kimutatását, mely tapasztalataink alapján nagy mértékben eltérhet a korábbi gyakorlattól.

Jelenlegi könyvelési díjaink:

- egyéni vállalkozók: 10 ezer Ft/hó-tól
- bt-k, kft-k: 15 ezer Ft/hó-tól
- KATA-s, áfa mentes vállalkozások számára 3 csomagajánlatunk van:

Könyvelési díjunkat a munkamennyiség függvényében alakítjuk. A fenti adatok tájékoztató jellegűek és minden egyes ügyfélnél egyedi elbírálást követő árajánlatot adunk!

 

Bérszámfejtés, TB ügyintézés

A bérszámfejtési és TB ügyintézési területen szerzett nagyfokú és sokrétű szakmai ismerettel ügyfeleink számára magas színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani. Munkaviszonyos, tagi jogviszonyos, megbízásos, egyszerűsített foglalkoztatás kereteiben foglalkoztatott, több műszakos és munkaidő keretben foglalkoztatottak számfejtését is végezzük. TB ügyintézés során táppénz, baleseti táppénz, gyermekápolási táppénz, gyermekágyi segély, gyed, gyes igénybevételéhez is segítségét nyújtunk.

Az ügyfelek által kötelezően használt, vagy tevékenységüket megkönnyítő nyomtatványok és nyilvántartások létrehozásában is segítséget nyújtunk.

Jelenlegi bérszámfejtési és TB ügyintézési díjaink:

- bérszámfejtési díjaink 3.500 Ft/fő-től érhetők el
- 20 főnél több alkalmazottal rendelkező ügyfelek számára egyedi megállapodás alapján számítjuk a díjat.

Ezt a tevékenységet vállaljuk akár anélkül is, hogy ügyfelünk könyvviteli vagy más szolgáltatásunkat igénybe venné.

 

Ezt a tevékenységet vállaljuk akár anélkül is, hogy ügyfelünk könyvviteli vagy más szolgáltatásunkat igénybe venné. Megbeszélés alapján akár saját székhelyén vagy telephelyén is folytatjuk ezt a tevékenységet.

Ez utóbbi szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

Adótanácsadás

Könyvelési és/vagy bérszámfejtésre, TB ügyintézésre szerződött ügyfeleink számára folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítunk bizonyos keretek között INGYENESEN.
Ez a szolgáltatás előre egyeztetett időpontban érhető el személyesen, vagy telefonos konzultáció keretében (ez esetben az óradíj előreutalása szükséges).
Óradíjunk: 20.000 Ft/megkezdett óra/szakértő; (két szakértő együttes részvétele esetén: 30.000 Ft/megkezdett óra);

Amennyiben a konzultáció nem haladja meg a 30 percet, úgy 13.000 Ft/szakértő, illetve 21.000 Ft/két szakértő a fizetendő óradíj)

 

Adótervezés

E szolgáltatással szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleink jövőbeli terveinek kialakításában. Segítünk az általuk elérendő cél megvalósításában a tárgyévet követő évekre vonatkozó, általa tervezett bevételek és kiadások adóvonzatának kiszámításában, a tevékenység hatékonyságának növelésében.

E szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.s

Adóoptimalizálás

Könyvelésre, bérszámfejtésre szerződött ügyfeleink számára folyamatosan nyújtunk adóoptimalizáló szolgáltatást, mely segítségével adóit, járulékait csökkentve hatékonyságát növelheti, sokkal több adózott jövedelemre tehet szert és így gazdasági stabilitását megőrizheti, illetve növelheti.
E szolgáltatás részükre bizonyos keretek között INGYENES!
Vállaljuk olyan gazdálkodók adóoptimalizálását is, akik tevékenységük során piacvesztést szenvedtek és szeretnék felfejleszteni újra vállalkozásukat. E szolgáltatást adótanácsadással és adótervezési szolgáltatásunkkal együtt nyújtjuk.
Adóoptimalizáló szolgáltatásunk természetesen egyéb esetben is igénybe vehető velünk szerződésben nem állók számára is.

E szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

Ellenőrzés

Irodánk az általa nyújtott szolgáltatások terén vállalja nem szerződött gazdálkodók könyvelésének, bérszámfejtésének felülellenőrzését, állandó szakmai követését és az ezzel kapcsolatos adótanácsadást, adótervezést, adóoptimalizálást akár kiszállás keretében is.

E szolgáltatás díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

Hatósági ügyintézés

E szolgáltatásunk keretében vállaljuk ügyfeleink számára a hatóságok felé irányuló levelek, észrevételek, fellebbezések elkészítését is, melyek szakszerű háttere elkerülhetetlen a siker elérése érdekében. Ezzel a szolgáltatásunkkal ez idáig jelentős eredményeket értünk el.
E szolgáltatásunkat nem szerződött partnerek részére is nyújtjuk.

Ennek díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

Képviselet

Vállaljuk a hatóságok előtti szakmai képviseletet adóellenőrzések alkalmával.

Ennek díjait külön megállapodás alapján számítjuk.

Könyvvizsgálat

Vállalkozásunk magas szaktudású, a szakmai életben több fórumon megjelenő és folyamatosan jelen lévő könyvvizsgálóval működik együtt, akinek személyisége illeszkedik az általunk képviselthez és versenyképes árakon magas színvonalú szolgáltatást nyújt.

E szolgáltatásra közvetítői díjat nem számolunk fel. A könyvvizsgálat díját a könyvvizsgálóval kötött szerződés határozza meg.

Jogi tanácsadás

Vállalkozásunk ügyfelei számára segít a legjobb jogi szolgáltatás igénybevételére is, lehetőség szerint az adott kérdéskörre szakosodott ügyvéd vagy jogász közvetítésével.

E szolgáltatásra közvetítői díjat nem számolunk fel. A szolgáltatás díját az ügyvéddel/jogásszal történő megállapodás határozza meg.